Bali Styling staat op De Country & Christmas Fair 2013 Haarzuilens

COUNTRY & CHRISTMAS FAIR HAARZUILENS

Bali Styling neemt deel aan de mooiste Christmas Fair die er in Nederland te vinden is bij kasteel de Haar. In een prachtige vrijstaande pagodetent met stand nr. 66 kunt ons vinden. Wij bieden hier onze unieke herfst- en winter collectie aan, in de sferen zoals u van ons gewend bent alleen van prachtige natuurlijke materialen. Prachtige hertenkoppen van hout in whitewash, stoere kandelaren, onze welbekende aluminium hangers maar nu in kerstmodellen, en ook weer leuke robuuste driftwood hangers in oa. de kerstsfeer.

Inventief evenementenorganisatie organiseert voor de 16e keer de sfeervolle en exclusieve Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar Utrecht.

Meer dan tweehonderdtwintig standhouders heten bezoekers van harte welkom in sfeervol verwarmde stands, van woensdag 20 t/m zondag 24 november 2013.

De fair is goed vertoeven voor liefhebbers van exclusieve kerstcadeaus, lifestyle artikelen, vuurkorven en geur van kerstmis en winter zorgen voor een onvergetelijke sfeer met het sprookjesachtige Kasteel de Haar als decor.

Ook is er dit jaar onder andere een ‘pleintje van Nijntje’, een muzikale watershow in de grachten van het kasteel en worden er inventieve workshops georganiseerd.

Woensdag 20 tot en met zaterdag 23 november geopend van 11.00 – 22.00 uur. Zondag 24 november van 10.00 – 18.00 uur.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Country & Christmas Fair.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.