Bali Styling neemt deel aan het Vrij Event op 26 & 27 oktober 2013

Wij zullen hier een een kleine collectie woonaccessoires en sieraden verkopen. Eindelijk een plekje weg van de randstad, dus woont u in het noorden van het land, wees welkom en kom ons gezellig bezoeken. Of heeft u ons gezien op de voor ons zeer succesvolle woonbeurs in de RAI en wilt u toch nog iets meer weten of nog iets leuks shoppen u bent van harte welkom.

Wegens groot succes organiseert HDC Media voor de derde keer het Vrij Event. Dit Lifestyle Event vindt plaats op zaterdag 26 oktober en zondag 27 oktober in Willemsoord te Den Helder. Op het Vrij Event kunt u het Vrij Magazine letterlijk beleven. Het Vrij Magazine is een van de bijlagen van de regionale dagbladen van HDC Media. Het Vrij Event richt zich op vier pijlers, te weten: Mode, Culinair, Vrije Tijd en Wonen. Wonen staat dit jaar extra in de belangstelling wegens de ‘Oktober Woonmaand’. 

U kunt lekker shoppen, de nieuwste mode- en woontrends bekijken en u kunt genieten van een heerlijk culinair hapje. De nieuwste activiteiten en tips op het gebied van vrije tijd worden u aangeboden en natuurlijk kunnen de workshops niet ontbreken. Het aanbod zal variëren van creatieve, beauty tot spirituele workshops.

Naast alle activiteiten wordt er op beide dagen een geweldig optreden verzorgt door een topartiest. Vorig jaar waren Cor Bakker en Angela Groothuizen te gast op het Vrij Event.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.