We staan weer op de huishoudbeurs op de Pasar Malam in hal 7

Bali Styling staat ook dit jaar weer met een grote stand van 24 m2 op de Huishoudbeurs 2016 in Hal 7 van 20 februari t/m 28 februari 2016.

We hebben hier weer leuke greep uit onze collectie te koop. Mooie capiz schelpen lampen, kussens, kandelaars, prachtige stoere manden, bankjes, schelpen- en driftwood- accessoires, al met al veel Ibiza Stijl. Weer een mooie sieraden collectie en  heel veel leuks voor de babykamer voor wie naar de 9-maanden beurs gaat, kom echt even bij ons langs!!!

Ook kan je een praatje komen maken over ons huis op Bali welk te huur is.

Daarnaast zullen we hier speciale koopjes hebben; alleen op deze beurs houden we een magazijnsopruiming omdat we medio april een grote container met nieuwe voorjaars- en zomercollectie ontvangen. En als dat niet genoeg is, is er een extra reden om te komen want in hal 7, waar wij staan, is na het grote succes van vorig jaar ook dit jaar weer het Azië Pasar Malam Festival.

En het leuke is dat je in deze hal ook ‘s avonds langs kan komen want hier is alles langer geopend. Ook kan je ‘ s avonds alleen naar het Pasar Malam festival komen, dus je hoeft niet naar de HHB als je dat niet wilt.

Lees verder voor meer info:

Waan je in tropische sferen in hal 7. Met geuren van overheerlijke oosterse gerechten, live muziek, kookdemonstraties en prachtige modeshows, maak je dit jaar op de Huishoudbeurs voor het eerst kennis met de Aziatische cultuur.

Je wordt verrast door de klanken van Indonesische gamelan muziek en betoverd door de prachtige decors en aankleding. Laat je masseren, leg een kaartje bij de astroloog of doe mee met een Angklung workshop (Indonesisch muziekinstrument gemaakt van bamboe).

Het Azië Pasar Malam Festival is, op de laatste dag na, elke beursdag ook ‘s avonds geopend.

Wat kun je verwachten?

  • Kookdemonstraties van en lekker eten bij de vele Aziatische restaurants
  • Shoppen op de Oosterse markt
  • Live muziek en exotische dans
  • Prachtige modeshows in het teken van ‘Oost ontmoet West’, met batikmode geshowd door zowel Nederlandse als Indonesische modellen

OPENINGSTIJDEN & TOEGANG

Open van 20 februari t/m 28 feb. 2016

Dagelijks van 11.00 – 20.15 uur
Donderdag en vrijdag van 11.00 – 22.00 uur
Zondag 28 feb. van 11.00 – 18.00 uur

Het e-ticket voor het Azië Pasar Malam Festival geeft uiteraard op dezelfde dag ook direct toegang tot de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs.

Voor meer info klik hier voor de officiële website van de HHB

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.