We staan weer op de huishoudbeurs 2019!

Bali Styling staat ook dit jaar weer met een grote hoekstand in Ibiza Style van 24 m2 op de Huishoudbeurs in hal 1,  direct aan het grote middenpad, dus je kunt ons niet missen.

Ook dit jaar weer met de voorjaarscollectie.  Heeft u ook zo’n zin in het voorjaar? We hebben zoveeeeel leuks voor het terras, je overkapping en/of veranda; veel in beach style; zoals met de handgemaakte houten paddles en boeien, maar ook super coole surfboarden.

Maar ook weer prachtige Capiz (perlmoer) schelpen lampen, Balinese offerdozen, schelpen kettingen, timorbeelden, kandelaars, dienbladen, Buddha beelden, Bali parasolletjes, windgongen, dromenvangers, parelmoeren en aluminium guirlandes, prachtige manden, bankjes, schelpen- en driftwood- accessoires, heel veel Ibiza Style, kom maar op met het voorjaar!

En ook nu weer een nieuwe  sieraden collectie en leuke dames accessoires en last but not least ook veel leuks voor de babykamer dus voor wie naar de 9-maanden beurs gaat, dus kom echt even bij ons langs!!! Veel kado ideeën en aankleding voor de kinderkamer.

Ook ben je welkom om een praatje te komen maken over ons heerlijke vakantiehuis op Bali welk we te huur hebben als we zelf in Nederland zijn.

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.