We staan op de HHB 2015 in hal 7 op het Azie Pasar Malam Festival

Bali Styling staat met een hele grote stand van 24 m2 op de Huishoudbeurs 2015 in Hal 7 van 21 februari t/m 1 maart 2015.

We zullen hier speciale koopjes hebben en doen alleen hier aan een magazijnsopruiming omdat we medio maart een grote container met nieuwe voorjaars- en zomercollectie ontvangen. En als dat niet genoeg is, is er een extra reden om te komen want in hal 7, waar wij staan, is dit jaar het Azië Pasar Malam Festival.

En het leuke is dat je in deze hal ook ‘s avonds langs kan komen wat hier is alles langer geopend. Ook kan je ‘ s avonds alleen naar het Pasar Malam festival komen, dus je hoeft niet naar de HHB als je dat niet wilt.

Lees verder voor meer info:

Waan je in tropische sferen in hal 7. Met geuren van overheerlijke oosterse gerechten, live muziek, kookdemonstraties en prachtige modeshows, maak je dit jaar op de Huishoudbeurs voor het eerst kennis met de Aziatische cultuur.

Je wordt verrast door de klanken van Indonesische gamelan muziek en betoverd door de prachtige decors en aankleding. Laat je masseren, leg een kaartje bij de astroloog of doe mee met een Angklung workshop (Indonesisch muziekinstrument gemaakt van bamboe).

Het Azië Pasar Malam Festival is, op de laatste dag na, elke beursdag ook ‘s avonds geopend.

Wat kun je verwachten?

  • Kookdemonstraties van en lekker eten bij de vele Aziatische restaurants
  • Shoppen op de Oosterse markt
  • Live muziek en exotische dans
  • Prachtige modeshows in het teken van ‘Oost ontmoet West’, met batikmode geshowd door zowel Nederlandse als Indonesische modellen

OPENINGSTIJDEN & TOEGANG

Open van 21 februari t/m 1 maart 2015

Dagelijks van 11.00 – 21.00 uur
Donderdag 26 en vrijdag 27 februari van 11.00 – 22.00 uur
Zondag 1 maart van 11.00 – 18.00 uur

Het e-ticket voor het Azië Pasar Malam Festival geeft uiteraard op dezelfde dag ook direct toegang tot de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs (25 februari t/m 1 maart).

Voor meer info klik hier voor de officiële website van de HHB

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.