We gaan weer op inkoopreis als je snel bent kun je als winkel nog orders plaatsen

We gaan laatste week juni weer op inkoopreis naar Bali, wil je o.b.v. groothandel bij ons inkopen dan kan dat nog voor de najaarscollectie 2015.

Dit is nog slechts mogelijk via de E-mail uiterlijk de 24 juni 2015, dan kun je nog een order plaatsen. Levering is volgens verwachting medio oktober 2015, hopelijk eerder! Groothandelsprijzen kunnen wij alleen bieden op basis van orderplaatsing!

De collectie kun je bekijken in alle Loods5 winkels in gangpad E waar onze Unit is.

Ben je winkeleigenaar en/of inkoper en ben je op zoek naar bijzondere en exclusieve natuurlijke woonaccessoires en of sieraden neem dan contact met ons op. Wij leveren alleen aan leuke/bijzondere woonwinkels en kunnen levering in normale aantallen doen van max. tientallen, gezien de unieke en kleinschalige toeleveranciers waar we mee samenwerken.

Leuke woonaccessoires passend in ibiza & beach style: zoals driftwood accessoires, capiz schelpen lampen/accessoires, whitewash rieten manden, bamboe lampen en manden, houten kandelaars, schilderijen, schelpen hangers, houten vissen en buddha’s, hand gesneden wandpanelen, bamboe ladders en uiteraard weer de zo populaire aluminium guirlandes & accessoires.

Mooie meubels: van oud teak hout, zo’n tafel die al een leven achter zich heeft, prachtige daybeds, stoere ruige banken, leuke krukjes en de mooie vissersbotenbankjes. Wij kopen niet alleen mooie houtgesneden meubels, maar ook prachtige basic meubelstukken met karakter.

Voor de tuin:  vazen van riverstones, de zo populaire balinese parasols met deze keer ook de mooie bewerkte betonnen voet erbij en ook de all weather loungesets die zo lekker zitten en erg populair zijn.

Damescollectie:
Wij kijken weer uit naar een bijzondere collectie damessieraden, kraaltjestassen, strandtassen en hoeden en op veler verzoek ook de leuke sieradendisplays voor oorhangers en armbanden.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, kun je een kijkje nemen onder ‘collectie te koop’. Of Neem ook een kijkje op de foto’s met het linkje in de pagina ‘huis te huur op bali’  dit geeft ook een goed idee van de mogelijkheden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.