We gaan weer inkopen op Bali; levering 2e week september

Heb je achter het net gevist op de huishoudbeurs, een v/d Fairs of het TonTong Festival omdat we weer iets uitverkocht hadden, ben je styliste, winkeleigenaar/ inkoper en ben je op zoek naar bijzondere meubels en exclusieve natuurlijke woonaccessoires neem dan contact met ons op. Wij kunnen nl. ook op basis van groothandel aan je leveren. We gaan eind juni 2013 weer op inkoopreis. Alles is nu ingekocht en zitten weer prachtige spullen bij. We kunnen leveren in de 2e week van september. Houdt de website in de gaten voor de nieuwe foto’s. Dit keer hebben we vooral veel nieuwe accessoires ingekocht en weer prachtige capiz lampen, maar ook weer parasol, en XL riverstone potten. Ook is het gelukt om een paar unieke wandpanelen te laten.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, kun je een kijkje nemen onder ‘collectie te koop’.

Neem ook een kijkje op de foto’s met het linkje in de pagina ‘huis te huur op bali’  dit geeft ook een goed idee van de mogelijkheden.

Een idee v/d inkoop:

Mooie meubels:
van oud teak hout, zo’n tafel die al een leven achter zich heeft, mooie antieken deuren, stoere ruige banken, leuke krukjes en de mooie vissersbotenbankjes. Wij kopen niet alleen mooie houtgesneden meubels, maar ook prachtige basic meubelstukken met karakter.

Maar ook natuurlijke woonaccessoires:
zoals schelpen lampen/accessoires, houten vazen, whitewash rieten manden, houten kandelaars, houten en stenen beelden, hand gesneden wandpanelen, bamboe ladders.

Voor de tuin:
kopen we ook weer prachtige potten en vazen van aardenwerk en riverstones, de zo populaire balinese parasols met deze keer ook de mooie bewerkte betonnen voet erbij en ook de all weather loungesets die zo lekker zitten en erg populair zijn.

Damescollectie:
Wij kijken weer uit naar een bijzondere collectie damessieraden en op veler verzoek ook de leuke sieradendisplays voor oorhangers en armbanden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.