Uitverkocht op de voorjaarsfair de Olmenhorst, maar nog te koop..

Ze waren niet aan te slepen onze mooie rivierstenen  potten / schalen. Dus helaas hebben we velen moeten teleurstellen.

Stapelstenen schaal/pot, 11 hoog/40 doorsnede; 25,95

Maar in ons magazijn in Lelystad hebben we nog een aantal witte en grijze lage rivierstenen potten te koop voor de prijs van 25,95 p.s. op basis van ophalen.

Wees er snel bij, want we zijn inmiddels door de hele voorraad van alle andere potten heen. We zullen ook volgende week er een aantal te koop zetten in onze unit in hal E in het Homedecocenter in Vianen want ook daar zijn ze nu uitverkocht.

All weather 1 pers. ligbed 139,- p.s.

Onze heerlijke lounge stoelen en ligbedden van all weather materiaal kunnen we u ook nog leveren, we hebben van elk nog een aantal exemplaren. Als je ze uitgeprobeerd hebt dan weet je hoe comfortabel ze zijn, er mooi uitzien en dat ze heel goed in de regen kunnen staan, want op de voorjaarsfair de Olmenshorst was het bar en boos met met het weer. Nieuw in de collectie is het 2-persoons ligbed.  Heerlijk voor op je terras, maar ook geschikt voor Horeca gelegenheden. Voor een hele leuke prijs geweldig loungen… De stoelen kosten 109,- Euro, de ligbedden 139,- Euro en de 2 persoons ligbedden 199,- Euro.

Ook was er veel vraag naar de bali parasol, we hebben nog slechts 1 exemplaar en die staat te koop in het homedecocenter in Vianen voor 139,95 Euro, dit is een witte uitvoering van 2 meter doorsnede in all weather materiaal.

Bedankt voor de vele complimenten! Erg leuk van zovelen te horen dat we iets anders bieden en veel bijzonders en moois, voor ook nog eens een leuke prijs.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.