Inkoopreis begin december 2013, levering medio maart 2014

We gaan begin december weer op inkoopreis, de 1e 2 weken van december kun je nog een order plaatsen.

Ben je styliste, winkeleigenaar en/of inkoper en ben je op zoek naar bijzondere meubels en exclusieve natuurlijke woonaccessoires neem dan contact met ons op.  We gaan begin december weer op inkoopreis, we verwachten te kunnen leveren vanaf medio maart 2014.  Als je op voorhand een order plaatst kunnen wij tegen scherpe groothandelprijzen leveren. Wij leveren alleen aan leuke/bijzondere woonwinkels en kunnen levering alleen in niet te grote aantallen doen; gezien de unieke en kleinschalige toeleveranciers waar we mee samenwerken. Vraag naar de voorwaarden.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, kun je een kijkje nemen onder ‘collectie te koop’. Of Neem ook een kijkje op de foto’s met het linkje in de pagina ‘huis te huur op bali’  dit geeft ook een goed idee van de mogelijkheden.

Mooie meubels:
van oud teak hout, zo’n tafel die al een leven achter zich heeft, mooie antieken deuren, stoere ruige banken, leuke krukjes en de mooie vissersbotenbankjes. Wij kopen niet alleen mooie houtgesneden meubels, maar ook prachtige basic meubelstukken met karakter.

Maar ook natuurlijke woonaccessoires:
zoals schelpen lampen/accessoires, houten vazen, whitewash rieten manden, houten kandelaars, houten vissen en buddha’s, hand gesneden wandpanelen, bamboe ladders en uiteraard weer de zo polpulaire aluminium guirlandes & accessoires.

Voor de tuin:
kopen we ook weer prachtige potten en vazen riverstones, de zo populaire balinese parasols met deze keer ook de mooie bewerkte betonnen voet erbij en ook de all weather loungesets die zo lekker zitten en erg populair zijn.

Damescollectie:
Wij kijken weer uit naar een bijzondere collectie damessieraden en op veler verzoek ook de leuke sieradendisplays voor oorhangers en armbanden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.