Groothandel orders kunnen tot 30 dec. 2016 geplaatst worden

We gaan eind december 2016 weer op inkoopreis naar Bali, wil je o.b.v. groothandel bij ons inkopen dan kan dat nog voor de voorjaars/zomercollectie 2017. Je kunt een afspraak maken en producten komen bekijken ™ 27 december 2016. Daarna is nog slechts mogelijk via de E-mail uiterlijk de 1e week van januari en kun je nog een order plaatsen. Levering is volgens verwachting eind april 2017.  Groothandelprijzen kunnen wij alleen bieden op basis van orderplaatsing!

Ben je winkeleigenaar en/of inkoper en ben je op zoek naar bijzondere en exclusieve natuurlijke woonaccessoires neem dan contact met ons op. Wij leveren alleen aan leuke/bijzondere woonwinkels en kunnen levering in normale aantallen doen van max. tientallen, gezien de unieke en kleinschalige toeleveranciers waar we mee samenwerken. Ook is maatwerk mogelijk, met bijv. eigen aangeleverde teksten en/of kleuren op artikelen uit onze collectie.

Leuke woonaccessoires passend in de ibiza style & beach style: zoals driftwood beach accessoires, capiz schelpen lampen/accessoires, whitewash rieten manden, Bali parasols, bamboe lampen en manden, houten kandelaars, schilderijen, schelpen hangers, houten vissen en buddha’s, hand gesneden wandpanelen, bamboe ladders en uiteraard weer de zo populaire aluminium guirlandes & accessoires. Maar ook veel nautic producten zijn mogelijk zoals paddles, ronde boeien, ankers, zeilboten etc.

Mooie meubels: van oud teak hout, zo’n tafel die al een leven achter zich heeft, prachtige daybeds, stoere ruige banken, leuke krukjes en de mooie vissersbotenbankjes. Wij kopen niet alleen mooie houtgesneden meubels, maar ook prachtige basic meubelstukken met karakter.

Voor de tuin:  vazen van riverstones, de zo populaire balinese parasols met deze keer ook de mooie bewerkte betonnen voet erbij en ook de all weather loungesets die zo lekker zitten en erg populair zijn.

Damescollectie:
Wij kijken weer uit naar een bijzondere collectie damessieraden, schelpje slippers, kraaltjestassen  en op veler verzoek ook de leuke sieradendisplays voor oorhangers en armbanden.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, kun je een kijkje nemen onder ‘collectie te koop’. Of Neem ook een kijkje op de foto’s met het linkje in de pagina ‘huis te huur op bali’  dit geeft ook een goed idee van de mogelijkheden. Als ook neem een kijkje in een van onze Units in Loods5 Zaandam, Sliedrecht en Amersfoort, allen te vinden in Gangpad E.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.