Bali Styling verlengt pop-up store in de Kroonpassage Lelystad

Lelystad – Vanaf maart  2016 is Lelystad een heuse pop-up store rijker. Online winkel BaliStyling.com opende op 1 maart de deuren van haar allereerste pop-up store in de Kroonpassage te Lelystad. Na de feestelijke opening kunnen consumenten er tot en met zaterdag 30 april terecht voor de nodige inspiratie op het gebied van woonaccessoires en styling advies. Het is zo’n groot succes dat we de datum van sluiting  2 april hebben opgeschoven naar 30 april 2016.

“In 2011 zijn we gestart in Lelystad en begonnen met online verkoop van onze woonaccessoires. Inmiddels hebben we in alle Loods5 winkels een verkoopunit, leveren we aan steeds meer winkels als groothandel en ook op de grote consumentenbeurzen zijn we inmiddels een bekend gezicht.  Zelf zijn we woonachtig en met magazijn gevestigd in Lelystad en daarom willen we meer naamsbekendheid in Lelystad krijgen. Het starten van een Pop-Up store is dan ook een logische keuze. En als het goed bevalt vestigen wij ons wellicht in het stadshart van Lelystad”; aldus Lonneke Mouw, eigenaar van Bali Styling.

Uitgebreid assortiment woonaccessoires
In deze tijdelijke winkel wil Bali Styling de aandacht vestigen op haar nieuwe voorjaarscollectie en uitgebreide assortiment. Bali Styling biedt exclusieve meubels, lampen en woonaccessoires die net je interieur of tuin bijzonder maken.  Aan de hand van eigen ideeën en smaakvolle ontwerpen wordt de collectie samengesteld en zelf op Bali ingekocht. Kom gezellig lange; in een heerlijke Ibiza style kun je je hart ophalen en ook voor leuke kado’s kun je bij Bali Styling terecht.

Styling advies
Elke dag is het team van Bali Styling aanwezig om styling advies te geven over je huis, tuin of bedrijf. Er worden gelijk tips gegevens om je interieur/tuin net die extra Schwung te geven. Voor een uitgebreid styling advies kun je tegen betaling een afspraak maken.  We kijken dan naar het kleurgebruik en hoe de woonruimte en de meubels beter tot zijn recht kunnen komen, we gaan dan ook helpen met inkopen en inrichten van je huis of terras.

Openingstijden en meer informatie
De Bali Styling pop-up store is van dinsdag 1 maart tot en met zaterdag 30 april geopend van 9:30 tot 17:30 (op maandag vanaf 13.00u en op za. tot 17.00 uur). Op de donderdag is de winkel geopend van 9:30 tot 21:00.

De pop-up store van BaliStyling.com is tot stand gekomen met bemiddeling van het MakelpuntLelystad.

Voor meer informatie over Balistyling.com u contact opnemen met:

Lonneke Mouw
T: 06 – 48 37 26 44
E: info@Balistyling.com

Voor meer informatie over het Makelpunt Lelystad u contact opnemen met:

Peter Krol
T: 06 – 23 80 05 21
E: peter@rebuild.nu

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.