31 Augustus staan we in Almere op de Pasar Malam Senang

Na een overweldigend succesvol en gezellige pasar vorig jaar, wordt er op zaterdag 31 augustus as. weer op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere een Pasar Malam Senang georganiseerd. Van 12.00 – 20.00 uur, de entree en het parkeren is gratis en de Entertainers gaan optreden. Ook zijn er weer heerlijke Indische hapjes te koop.

Dus kom ons gezellig opzoeken want Bali Styling staat hier met een kraam.

We verkopen hier mooie woonaccessoires als bijzondere lampen, kussens, kandelaars. Daarnaast ook een klein aanbod van onze riverstone schalen, maar ook decoratie artikelen zoals driftwood hangers en onze number 1 selling item de lange aluminium hangers leuk voor in de bali parasol (die we ook als showmodel hebben staan).

En uiteraard is er zoals u van ons gewend bent weer een keuze aan mooie damessieraden die we erg scherp geprijsd hebben. Kijk maar eens op onze rubriek ‘collectie te koop’ daar heeft u een goede indruk aan wat u van ons kunt verwachten.

Ook kunnen wij u hier meer vertellen over onze heerlijke vakantiehuis op Bali welke wij ook verhuren, wellicht een idee voor uw vakantie op Bali? Voor de prijs hoef je het niet te laten de huurprijs is in 2014 vanaf Euro 39,50 per dag. De prijs voor een ticket is zo vanaf Euro 700,- p.p.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Reacties zijn gesloten.